Новини

Співпраця Всеукраїнської Ради Церков і Релігійних Організацій та ЮНЕЙДС

Близько десяти років Всеукраїнська Рада Церков і Релігійних Організацій (ВРЦіРО ) та ЮНЕЙДС є партнерами  у боротьбі зі СНІДом. За підтримки ЮНЕЙДС ВРЦіРО розробила і затвердила, Міжконфесійну Стратегію з ВІЛ/СНІДу (2011) та Стратегію у досягненні загального доступу до профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки на 2016-2018 роки на виконання Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки в умовах гуманітарної кризи в Україні (2016).

church 1

Детальніше

Десята Національна конференція ЛГБТ-руху та ЧСЧ-сервісу України «РІЗНОМАНІТТЯ та РІВНІСТЬ: політика взаємодії, реалії та пріоритети»

19-22 жовтня 2017 року в Києві відбулась Десята Національна конференція ЛГБТ-руху та ЧСЧ-сервісу України «РІЗНОМАНІТТЯ та РІВНІСТЬ: політика взаємодії, реалії та пріоритети» метою якої стало зміцнення координації та підвищення професійності в ЛГБТ-руху. Під час конференції обговорювались теми стратегічної інформації, подолання дискримінації на ґрунті гомофобії, координація дій між організаціями, які представляють ключові групи населення, виклики у сфері публічних ЛГБТ-заходів, адвокаційні пріоритети ЛГБТ та багато іншого.

lgbt

Детальніше

Школа бюджетної адвокації програм профілактики ВІЛ-інфекції в рамках Співпраці Уряду Нідерландів та ЮНЕЙДС в інтересах ключових груп населення

В рамках співпраці Уряду Нідерландів та ЮНЕЙДС в інтересах ключових груп населення, ЮНЕЙДС підтримав Школу бюджетної адвокації, яка проходила у Львові з 30 вересня до 3 жовтня 2017 року.

unaids lviv

Детальніше

Жінки рухаються вперед. Третій Національний жіночий форум з ВІЛ та СНІД

У період з 26 по 28 вересня в мальовничому Карпатському селі Татарів, Українська мережа жінок, які живуть з ВІЛ - Позитивні жінки, організувала свій Третій національний форум. Форум був підтриманий ЮНЕЙДС, ПРООН, ЖінкиООН та іншими міжнародними партнерами.

women moving forward

Детальніше

Глобальна експертна зустріч з питань сексуальної роботи (ВІДЕО)

5-7 вересня 2017 року Україна, яка є країною що прийняла цілі ЮНЕЙДС щодо прискорення дій у подоланні СНІДу, перша в регіоні Східної Європи та Центральної Азії прийняла Глобальну експертну зустріч з питань сексуальної роботи, щоб розробити рамкові принципи та механізми для оцінювання ефективності програм що стосуються ВІЛ та ІПСШ із залученням представників самої спільноти, спираючись на Інструмент впровадження, відомий як SWIT.

news header

Детальніше

Одеса підписала Паризьку декларацію щодо подолання СНІДу у великих містах

Місто Одеса в Україні стала ще одним містом, яке підписало Паризьку декларацію щодо подолання епідемії СНІДу у великих містах.

Одеса приєдналася до глобальної ініціативи Fast Track Cities

З кінця 2014 року мери більш ніж 200 міст світу приєднались до цієї глобальної ініціативи та зобов’язались забезпечити доступність базових послуг, соціальну справедливість та економічний розвиток своїх міст, як необхідні умови подолання епідемії.

Детальніше